Fietsen & E-bikes

E-bikes

De elektrische fiets wordt steeds populairder. Reden dat wij ieder jaar een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe e-bikes, dames en heren, nieuw inkopen. Inmiddels hebben wij een vloot van bijna 250 e-bikes en grijpen onze klanten zelden mis als ze een e-bike willen huren. Het grote voordeel van een elektrische fiets is dat het fietsen met veel meer gemak gaat. Dankzij de elektrische trapondersteuning en grote actieradius (ruim 100 km) kan je zo volop genieten van je fietstocht en de omgeving. Je kan een fiets online reserveren of bellen naar onze locatie in Holten. Let op: bij online boekingen worden geen creditcards geaccepteerd.

Ons huismerk Alba

Het merendeel van onze vloot bestaat uit Alba fietsen. Een echt Nederlands merk dat fietsen levert die comfortabel zijn, mobiliteit bieden en die bovenal plezierig in gebruik zijn. Want fietsen is meer dan alleen een middel om je voort te bewegen. Met die gedachte ontwikkelt Alba elk type fiets en e-bike en daar plukken onze huurders de vruchten van.


Babboe bakfiets, tandems en meer

In ons assortiment bevinden zich ook (elektrische) Babboe bakfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen in alle maten, moederfietsen met accessoires en tandems. De ouder kind tandems zijn een perfect middel voor een gezellig gezinsuitje. Ook hebben we zogenaamde ‘specials’ met bijvoorbeeld een e-tandem, racefietsen en e-mountainbikes. Extra lange fietstocht maken? Neem dan een lunchpakket van Nijkamp mee!

Bekijk hier onze huurvoorwaarden.