Groepsverhuur


Wij verhuren met grote regelmaat fietsen aan groepen: klein, groot of zelfs tot honderden fietsen tegelijk. Jan Stam Fietsverhuur heeft al ruim 30 jaar ervaring in het leveren van fietsen aan groepen op locaties door heel Nederland. Heb je plannen om fietsen te huren, neem dan contact met ons op. Wij leggen graag de mogelijkheden uit die we bieden.

Met een vloot van bijna 700 fietsen, bieden wij een gepaste fiets voor elke doelgroep. Wij kunnen meer dan 100 e-bikes tegelijk leveren (mits de voorraad strekt), fietsen met 3 versnellingen, 7/8 versnellingen, kinderfietsen, bakfietsen, noem het maar…

Al onze fietsen zijn goed verzekerd en worden op elke gewenste locatie gebracht en opgehaald door onze ervaren chauffeurs. Zij bieden ter plaatse ook assistentie bij vragen over de fietsen.

Uiteraard bieden wij bulkkorting bij het huren van grote aantallen fietsen tegelijk. Onze vervoerskosten zijn vaak maatwerk en wij bespreken deze dan ook graag vooraf telefonisch of per mail. Met het aantal, het soort fietsen en de locatie van vertrek en aankomst kunnen wij dan een aantrekkelijk aanbod op maat doen.

Bekijk hier onze huurvoorwaarden.