Arrangementen


Holten en omgeving bieden zoveel meer dan enkel een rondje fietsen. Door het veelzijdige aanbod aan horeca, lokale ambachtelijke ondernemers en activiteiten hebben wij leuke arrangementen weten samen te stellen. Of je nou met z’n tweeën op pad gaat of op zoek bent naar een groepsactiviteit. Onderstaande arrangementen zijn voor iedere samenstelling passend. Zelf iets in gedachte om het fietsen mee te combineren? Laat het ons weten! Als echt Holternaren denken wij graag met je mee voor een passend dagprogramma.

Bikes, Bier & Burgers arrangement
Heb je iets te vieren met je team of bedrijf? Of wil je een sportieve en bourgondische activiteit met elkaar combineren met een groep mensen? Dan kan dat bij Jan Stam Fietsverhuur. Met ons speciale ‘Bikes, Bier & Burgers’ arrangement kan je een mooie tocht de op de mountainbike over de Sallandse Heuvelrug maken en na afloop genieten van al het lekkers dat Meat by Poemba te bieden heeft met zijn speciale Ofyr Grill, dit is een grote plaat die op hout gestookt wordt. Hierop worden de gerechten bereid in het zicht van de gasten.

Op pad met lunchpakket van Echte Bakker Nijkamp
Geniet extra lang van een fietstocht met een lunchpakket dat door de Echte Bakker Nijkamp is samengesteld. Sla een kleedje uit en maak er een picknick van onderweg! Wij geven je de lekkerste producten mee, zodat je op ieder moment in de natuur een pauze kunt inlassen.