Fietsen & E-bikes


Steeds meer mensen pakken de fiets. Goed voor de gezondheid en je hebt een optimale beleving van de omgeving. Fietsen verrijkt je leefwereld. Jan Stam Fietsverhuur biedt daarom voor elk type fietsliefhebber een fiets. Vanuit onze locatie in Holten, letterlijk pal aan de voet van de Holterberg en tegenover het station, verhuren wij fietsen met 3, 7 en 8 versnellingen, kinderfietsen, tandems, ouder-kind-tandems, bakfietsen en zogenaamde ‘specials’. Voor de sportieveling hebben wij ook vele mountainbikes en racefietsen in verhuur.

E-bikes

De elektrische fiets wordt steeds populairder. Reden dat wij ieder jaar een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe e-bikes, dames en heren, nieuw inkopen. Inmiddels hebben wij een vloot van bijna 150 e-bikes en grijpen onze klanten zelden mis als ze een e-bike willen huren. Het grote voordeel van een elektrische fiets is dat het fietsen met veel meer gemak gaat. Dankzij de elektrische trapondersteuning kan je zo volop genieten van je fietstocht en de omgeving.

Ons huismerk Alba

Het merendeel van onze vloot bestaat uit Alba fietsen. Een echt Nederlands merk dat fietsen levert die comfortabel zijn, mobiliteit bieden en die bovenal plezierig in gebruik zijn. Want fietsen is meer dan alleen een middel om je voort te bewegen. Met die gedachte ontwikkelt Alba elk type fiets en e-bike en daar plukken onze huurders de vruchten van.


Babboe bakfiets, tandems en meer

In ons assortiment bevinden zich ook (elektrische) Babboe bakfietsen, vouwfietsen, kinderfietsen in alle maten, moederfietsen met accessoires en tandems. De ouder kind tandems zijn een perfect middel voor een gezellig gezinsuitje. Ook hebben we zogenaamde ‘specials’ met bijvoorbeeld een e-tandem, fietsen met een speciale maat of een driewieler. Extra lange fietstocht maken? Neem dan een lunchpakket van Nijkamp mee!

Bekijk hier onze huurvoorwaarden.