Bikes, bier & burger arrangement

Heb je iets te vieren met je team of bedrijf? Of wil je een sportieve en bourgondische activiteit met elkaar combineren met een groep mensen? Dan kan dat bij Jan Stam Fietsverhuur. Met ons speciale ‘Bikes, Bier & Burgers’ arrangement kan je een mooie tocht op de mountainbike over de Sallandse Heuvelrug maken en na afloop genieten van al het lekkers dat Meat Poemba te bieden heeft met zijn speciale Ofyr Grill, dit is een grote plaat die op hout gestookt wordt. Hierop worden de gerechten bereid in het zicht van de gasten.

Het BBQ-arrangement start met een plank gevuld met diverse warme en koude bereidingen van de BBQ.

  • Op beukenhout gerookte zalm
  • Gevulde champignons met roomkaas & spek
  • Op kersenhout gerookte Zeeuws spek
  • Terrine van pulled porc met dukkah

Daarna kan genoten worden van surf & turf spiesjes, biefstuk & grote garnalen, een churasco spies van kippendij met home made pinda/cashew satesaus en een heelijke burger met bacon en cheddar cheese.

*Dit arrangement is te boeken vanaf 25 personen en kost 30,00 euro per persoon. De kosten voor het huren van ATB (22,50 euro per dag) en eventuele drankjes (kunnen zelf ook meegenomen worden) komen daar nog bij. Wil je ook een clinic met fietscoach? Ook dat is mogelijk bij ons.

Meer weten? Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken: 0548-366802