Mountainbikes


De directe omgeving van Holten biedt maar liefst 4 aangelegde mountainbikeroutes. De korte (17 km) en lange (32 km) blauwe route liggen beiden over de Sallandse Heuvelrug en laten je de prachtige natuur van dit Nationaal Park op een actieve wijze beleven. De paarse route in Hellendoorn ligt in het verlengde van de lange blauwe route en is ruim 20 kilometer lang. En dan is er in Rijssen nog een spectaculaire route met unieke single tracks over korte steile klimmetjes en afdalingen van ongeveer 20 kilometer.

Onze locatie van uitgifte ligt direct aan de blauwe route, je fietst dus letterlijk van ons terrein zo het parcours op. Wij verhuren mountainbikes voor kinderen vanaf 8 jaar, de zogenaamde XS modellen, en onze grootste mountainbikes zijn de XL modellen voor berijders van boven de 1.90 meter. Uiteraard is het mogelijk om bij ons een helm erbij te huren en pedalen naar wens te laten installeren. Wij hebben kennis van de routes en rustpunten en kun je bij ons de blauwe route fysiek mee krijgen.


E-mountainbikes

Net als de gewone elektrische fiets nemen ook de elektrische mountainbikes een vlucht in Nederland. Ideaal om een nog sneller door de prachtige natuur te racen maar ook een mooi alternatief voor berijders met minder kracht in de benen. Wij hebben meerdere e-mountainbikes van het merk Haibike in de verhuur. Uiteraard geven wij uitgebreide uitleg over het optimale gebruik van deze ATB’s.

Binnenkort kun je bij ons online een fiets reserveren. Naast online reserveren kun je, nu en in de toekomst, natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail een reservering plaatsen.